Lise Hazırlık ve 9. Sınıfa Kayıt

Merkezi sınav sonucuna göre kayıt hakkı kazanan aday öğrenci velilerinin kayıt takvimi doğrultusunda kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekir.

Kesin kayıt olan öğrenciler, Hazırlık Sınıfını okuyup okuyamayacaklarının belirlenmesi amacı ile kayıt oldukları hafta içinde planlanan tarihte İngilizce Yeterlilik Sınavına davet edilir. İngilizce Yeterlilik Sınavını geçen öğrencinin kaydı, 9. Sınıfta kontenjan olması durumunda 9. Sınıfa aktarılır.

Merkezi Sınav sonucunda alınan kayıtlardan sonra 9. Sınıfta kontenjan olması durumunda başka bir okulun Hazırlık Sınıfını tamamlayan veya yurtdışında 8. Sınıfı tamamlayan aday öğrenciler, Okul İdaresinin kararıyla
Ağustos ayında sınava davet edilir. Sınav sonucunda okulumuza kabul edilen öğrencilerden yedek listeler oluşturulur. Kontenjanda açılma oldukça yedek listeden sırası gelen aday öğrenci velisine kayıt belgeleri e-posta ile iletilir. Kayıt sırası gelen aday öğrenci velisinin okul idaresi tarafından belirtilen süre içinde kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekir. Kayıt işlemleri tamamlanmadığı takdirde sırada bekleyen bir sonraki aday öğrencinin velisi kayda davet edilir.

Öğrencimizin kaydının kesinleşmesi için kayıt tarihlerinde velimizin okula gelerek aşağıda istenilen belge ve imzalı formlar ile mali kayıt sürecini tamamlamış olması gerekmektedir. Mali kayıt süreci, okul kitapları, yemek öğünleri, okul kıyafet ve okul servisi ile ilgili bilgiler velilerimize kayıt bilgilendirme yazısının içinde detaylı olarak iletilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Öğrenciye ait 4 adet vesikalık fotoğraf (Yeni kayıtlar için)
Öğrenci için doktordan alınacak sağlık raporu (Yeni kayıtlar için)
Anne ve babaya ait birer adet vesikalık fotoğraf (Yeni kayıtlar için)