Okulöncesi ve 1. Sınıfa Kayıt

Okulumuzun 4-5 yaş (Pre-K) grubuna her yıl dışarıdan 32 öğrenci, 5-6 yaş (Kindergarten) grubuna 70 öğrenci kaydı alınır. İlkokul 1. Sınıfa kontenjan olması durumunda Okulöncesi 5-6 yaş grubunu bitiren öğrencilerimizin yanı sıra bekleme listesindeki öğrenciler başvuru tarihine göre davet edilir

Aday öğrencilerimiz ile yapılan tanışma çalışması doğrultusunda aday öğrenciye sıra gelmiş ise kayıt bilgileri aday veliye aktarılır. Aday velinin okul idaresi tarafından belirtilen süre içinde kayıt işlemlerini tamamlamış olması gerekir. Kayıt işlemleri tamamlanmadığı takdirde sırada bekleyen aday öğrencinin velisi kayda davet edilir.

Genellikle her yıl Mayıs ayı içinde yapılması gereken diğer kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgiler yeni kayıt olan öğrencilerimizin velilerine e-posta ile mevcut öğrencilerimizin velilerine mektup ile iletilir.

Öğrencimizin kaydının kesinleşmesi için kayıt tarihlerinde velimizin okula gelerek aşağıda istenilen belge ve imzalı formlar ile mali kayıt sürecini tamamlamış olması gerekmektedir. Mali kayıt süreci, okul kitapları, yemek öğünleri, okul kıyafet ve okul servisi ile ilgili bilgiler velilerimize kayıt bilgilendirme yazısının içinde detaylı olarak iletilir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Öğrenciye ait 8 adet vesikalık fotoğraf (Yeni kayıtlar için)
Anne ve babaya ait birer adet vesikalık fotoğraf (1.-12. Sınıf)
Anne ve babaya ait kimlik fotokopisi