Lise Tanıtım

Milli Eğitim Bakanlığının kararı doğrultusunda devam eden uzaktan eğitim süreci içinde Hisar Lisesi Tanıtım Toplantısı yeni aday velilere yönelik olarak 16 Mayıs Cumartesi günü online olarak düzenlenmiştir.

Toplantıda Okul Yöneticilerimiz, mezunlarımız ve 12. Sınıf öğrencilerimiz; araştırmacı, sorgulayan, çözüm üreten, değişime açık, özgüvenli ve kendini ifade edebilme yeteneği yüksek ve dünya ile etkileşim kurabilen gençler yetiştiren Okulumuzla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaştılar.

Bu bilgiler kapsamında öğrencilerimize sunduğumuz eğitim ortamları ve eğitim-öğretim programları ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için Tanıtım Kitimizde yer alan dosyaları tıklayarak indirebilirsiniz.

Tanıtım Kitimiz İçinde Yer Alan Bilgi ve Dokümanlar:

Ayrıca kayıt süreci, Lise Bölümümüz ve uzaktan eğitim sürecimizde öğrencilerimize sunduğumuz akademik programlar ve diğer olanaklarla ilgili bilgi almak için bağlantıları tıklayabilirsiniz.

Sorularınız için Kayıt İşleri Bölümümüz ile iletişime geçerek online randevu talep edebilirsiniz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri

Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)

E-Posta: kayitisleri@hisarschool.k12.tr

Hisar mezunlarımızı daha yakından tanımak için Mezun Filmimizi izleyebilirsiniz.

Öğrenclerimize sunduğumuz öğrenme ortamlarını görmek için Lise Tanıtım Filmimizi izleyebilirsiniz.

2020 Mezunlarımız

2020 Sınıfımızdan yurtdışındaki üniversitelere başvuruda bulunan öğrencilerimiz, içlerinde Carnegie Melon, Columbia University, Dartmouth College, Duke University, George Institute of Technology, Johns Hopkins, Uc Berkeley, UCLA ve University of Pennsylvania'nın da yer aldığı dünyadaki en iyi üniversitelerden toplamda 550'den fazla kabul aldılar.

2020 Mezunlarımız yurtdışı kabullerinde toplam 1.586,652 USD burs kazandı.

Listeyi ayrıntılı görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Hisar Okulları aylık e-bültenlerimizi incelemek için lütfen tıklayınız.