Üniversite Yerleşimleri

Mezunlarımızın son beş yıldaki yurt içi ve yurt dışı üniversite yerleşimlerini buradan inceleyebilirsiniz.

Yurtdışı Üniversite Yerleşimleri

Hisar Okulları’nın misyon ve vizyon tanımına uygun olarak akademik kadro ve idare ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda, öncelikli hedefimiz öğrencilerimize ders seçimi, kariyer yönelimi, üniversite hazırlık -başvuru ve tercih süreçlerinde rehberlik etmek ve destek sağlamaktır. Öğrencilerimizin yetenek ve kişilik özelliklerini göz önünde tutarak, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirlemelerini önemsiyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin içlerindeki potansiyeli açığa çıkarmalarına imkan tanıyacak fırsatlar yaratmaktır.

Günümüzün rekabetçi akademik ve sosyal ortamında, çalışmalarımızı her öğrencimizin ayrı birer birey olduğu bilinciyle sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi, kendi yetenekleri keşfetme yolculuğunda destekliyor, bu doğrultuda kendileri için en doğru üniversiteleri bulmalarına yardımcı oluyoruz. Tüm öğrencilerimize araştırma kaynakları, problem-çözümü, yazılı ifade, eleştirel düşünme ve değerlendirme becerileri konularında da destek sağlıyoruz.

İngilizce 2019 Sınıfı Profili için lütfen tıklayınız.

2019 Sınıfımızın kabul aldığı yurtdışı üniversite listesi için lütfen tıklayınız.

2019 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2018 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2017 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2016 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2015 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2014 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2013 Mezunlarımızın Yurtdışı Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

Yurtiçi Üniversite Yerleşimleri

2019 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2018 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2017 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2016 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2015 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2014 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.

2013 Mezunlarımızın Yurtiçi Üniversite yerleşimlerini görebilmek için tıklayınız.