Hoşgeldiniz

Hisar Okulları yeniliklere açık ve evrensel bir eğitim felsefesi ile öğrencilerinin bireysel yetenek ve farklılıklarının ortaya çıkmasını destekler.

İlkokul'da hedefimiz akademik anlamda donanımlı, İngilizceyi anadili kadar yetkin kullanabilen, öğrenmeyi öğrenen ve öğrenmenin hayat boyu sürdüğünü kavramış, Atatürk ilkelerine bağlı, çevresine duyarlı, evrensel değerlerle bütünleşmiş, düşünen ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir.

Akademik programımız, sosyal, kültürel ve sportif imkanları ile öğrencilerimizin bu hedeflere ulaşması için planlanmıştır. Bu programın hazırlanması ve geliştirilmesinde katkı sağlayan öğretmenlerimiz gelişime açık, yenilikçi ve donanımlı kişiler olarak öğrencilerimize aktif birer rol modeli olmaktadır.

Meral Olcay

İlkokul Müdürü