Turnuvalar

Okulumuzda Lise seviyesinde Hentbol, Florbol, Futsal, Streetball, Voleybol ve Korfbol turnuvaları düzenlenmektedir.

Hisar Okulları Dostluk ve Spor Şenliği

Her yıl, ilk dönemin son haftasında geleneksel “Hisar Okulları Dostluk ve Spor Şenliği” (bu yıl 7.si yapıldı) adı altında 12-14 özel ve devlet okulunun katılımıyla 3 gün süren bir şenlik gerçekleştirilir. 3 gün boyunca 700-800 kişilik öğrenci grubu bu faaliyetlere katılım sağlar. Bu organizasyonda öğrenci birlikleri sürecin bir parçası olarak düşünülerek gerekli işbirliği sağlanır.

Okul Takımları

Okul takımlarımızın okul sonrası çalışma saatleri 15:40-16:30 arasında 2 gün olarak belirlenmiştir. Okul Takımları, İlçe, il ve özel müsabakalarda Hisar Okulları’nı temsil ederler. Okul takımları kayıtları o yılki lisans yaşına göre yapılır.

Genel Kategorileri ilgili yaşlara ait sınıf seviyeleri belirler;

• Minikler: 4. Sınıflar
  • Küçükler:5., 6. Sınıflar
  • Yıldızlar: 7. 8. Sınıflar
  • Gençler: Hazırlık - 12. Sınıflar

Hisar Okulları okul takımlarının ekim ayı itibariyle başlayan özel ve resmi müsabakalara katılımı sağlanır. Yıl içerisinde 130-140 okul dışı müsabakaya katılım sağlanmaktadır.

Bu etkinlikler yanında İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinde yıl boyunca farklı dönemlerde su oyunları, Datchball, Head Soccer, Eğlenceli Atletizm, Halat Çekme, Yakantop, Öğrenci Öğretmen Maçları gibi etkinlikler gerçekleşir.