Bilişim Teknolojileri

Okulöncesi Bilişim Teknolojileri Dersi, teknoloji, araştırma becerileri ve yaşam için çok önemli olan doğru bilgiyi bulma ve ona ulaşma anlamlarına gelen bilgi akıcılığına odaklanır. Teknoloji, hem İngilizce hem Türkçe programlarında öğretmeyi ve öğrenmeyi destekleyen bir araç olarak entegre edilmiştir. Öğrenciler araç-gereçleri ve teknolojiyi araştırır ve bağımsız olarak kullanır. Her sınıfta öğretmenler ve öğrenciler tarafından kullanılan etkileşimli tahtalar vardır. Derste, öğrencilerin kodlama oyunu, tangram, sayı ve kelime oyunları oynayabildikleri bir iPad hazır bulunmaktadır. Öğrenciler, teknolojiyi kullanarak konularla ilgili akıllarına gelen soruların cevaplarını bulmak için ön beceri fırsatları yakalarlar.

Teknoloji Kullanım Politikası

Hisar Okulları, teknolojinin etkin kullanıldığında kullanıcılar (öğrenci, öğretmen ve çalışan) için eşsiz fırsatlar ve deneyimler sunduğuna inanır. Teknoloji, eğitim programlarına destek verecek şekilde kullanıldığında, öğrencilerin 21. yüzyıla uygun beceriler kazanmalarını kolaylaştıracak... Devamını okuyun.