Etkinlikler

• 5. Sınıfta öğrenciler mini Birleşmiş Milletler konseyi yaratarak ilkokuldaki arkadaşlarını “pasaportlarıyla” beraber “ülkelerini” ziyaret etmeye davet ederler. Burada ilkokul öğrencileri o ülkeyle ilgili bilgi alırken bir yandan da ziyaret ettikleri ülkelerin kültürel aktivitelerine katılırlar.
  • 6. Sınıfta Amerika’dan misafir bir şairi konuk ederiz; konuğumuz öğrencilerle sohbet eder ve sınıf içi çalışmalar gerçekleştirir.
  • 7. Sınıfta öğrenciler işledikleri Anne Frank konusuyla ilişkilendirecekleri Amsterdam gezisine giderler. Avrupa’daki ulusların arasındaki ilişkilerin sosyolojik yönünü, 2. Dünya Savaşını ve Anne Frank’in hayatını öğrenirler.
  • 8. Sınıfta Öğrenci Birliği liderliğinde öğrencilerimiz Engelli Yaşam ünitesi çerçevesinde engelli öğrencilerin devam ettiği bir okulu ziyaret ederler.