Hisar Okulları Spor Kulübü

2008 Yılında okulumuzun misyonu doğrultusunda, spor yapan öğrencilere daha çok imkan sağlamak, belli spor dallarında altyapı hazırlıkları gerçekleştirebilmek ve öğrencilerin okulun sürekli gelişen ortamından daha çok yararlanabilmelerini sağlayabilmek amaçlarıyla kurulun Hisar Okulları Spor Kulübü Derneği, Hisar Okulları eğitim felsefesiyle Hisar Okulları’nda okuyan öğrencilere yönelik kurulmuş profesyonel anlamda spor yapabilme imkanı sunan bir spor kulübüdür.

Hisar Okulları Spor Kulübü’nün öncelikli hedefi, profesyonel seviyede spor yapan ve aynı zamanda okul hayatını da başarıyla devam ettirebilen çok yönlü sportmen ve disiplinli sporcu-öğrenciler yetiştirmektir.

Spor Kulübü oyuncularını dışarıdan transfer almadan kendi bünyesindeki öğrencilerden oluşturur. Branşında yeterli olgunluğa erişmiş sporcuları dilerlerse profesyonel anlamda daha çok ilerleyebilecekleri kulüplere yönlendirme imkanı sunar. Oyuncu seçme ve eleme süreçlerine sahiptir.

Okul sonrası çalışma saatleri 15:30-20:00 arasında 4 gün olarak belirlenmiştir.

Kulüp takımları, bağlı bulundukları federasyona ait liglerde, belirlenmiş yıllık takvime göre müsabakalara katılırlar.

Hisar Okulları Spor Kulübü Takımları, aynı zamanda Hisar Okulları’nın okul takımlarıdır ve temsilen okullar arası yarışmalara katılırlar.

Hisar Okulları Spor Kulübü branşları ayrıca okul takımları olarak açılmazlar.

Takımlarımız:

Basketbol ErkekMinik A