Hisar Okulları Lise Tanıtım Toplantısı

Hisar Okulları Lise Tanıtım Toplantısı 1 Temmuz 2021, Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Saat 20:00’de başlayacak toplantımızda, Lisemizde yer alan çağdaş eğitim ortamları ve olanakları ile ilgili bilgi edinebilir, öğrencilerimize nasıl bir gelecek sunduğumuzu deneyimleyebilirsiniz.

Yaklaşık 1,5 saat sürecek Lise tanıtım toplantısında Okul Yöneticilerimiz; araştırmacı, sorgulayan, çözüm üreten, değişime açık, özgüvenli, kendini ifade edebilme yeteneği yüksek ve dünya ile etkileşim kurabilen gençler yetiştiren Okulumuzla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşacaklar.

Lise Tanıtım Toplantısına Katılım

1 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de Zoom platformunda gerçekleşecek Lise Tanıtım Toplantımıza katılmak için lütfen tıklayınız.

Detaylı bilgi ve tüm sorularınız için Kayıt İşleri Ofisimiz ile iletişime geçmenizi önemle hatırlatırız.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri
Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)
E-Posta: hisarkayitisleri@hisarschool.k12.tr

Hisar Okulları Tanıtım Kiti

Hisar Okulları hakkında detaylı bilgi almak için Tanıtım Kitimizde yer alan aşağıdaki dokümanlara ulaşmak; 2019-2020 ve 2020-2021 akademik yıllarında tüm okul seviyelerimizde kesintisiz olarak sürdürdüğümüz hibrit ve uzaktan eğitim süreçlerinde öğrencilerimize sunduğumuz akademik programlarımızla ilgili bilgi almak için ilgili bağlantı linklerine tıklayabilirsiniz.

Tanıtım Kitimiz İçinde Yer Alan Bilgi ve Dokümanlar:

Hisar'dan Haberler
E-Bültenlerimiz
Hisar Okullarındaki gelişmeler, öğrenci etkinlikleri, projeler ve başarı haberlerinden derlediğimiz e-bültenlerimizi okumak için lütfen tıklayın.

Rehberlik
E-Bültenlerimiz

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüzün hazırladığı velilerimiz için yönlendirici bilgiler içeren e-bültenlerimizi okumak için lütfen tıklayın.

Mezunlarımızdan
Haberler
Eğitim ve mesleki kariyerlerine dünyanın dört bir yanında prestijli kurumlarda devam eden mezunlarımızdan haberleri okumak için lütfen tıklayın.