Koronavirüs (COVID-19) Hakkında Bilgilendirme

Dünya çapında hızla yayınlan Yeni Koronavirüs (COVID-19) hakkında T.C. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından bilgilendirme ve uyarıları yakından takip etmekteyiz.

Küresel risk ortamından kaynaklanan belirsizliğin öğrencilerimizin yaşamında yaratmış olduğu zorunlu kısıtlamalar nedeniyle çok üzgünüz. İnsanlık olarak zorlu bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreci hem kurum hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerin yanı sıra, serinkanlılığımızı koruyarak, birbirimize ve çevremize vereceğimiz destek ile en az sorunla atlatabileceğimize inanıyoruz.

Bu sayfa üzerinden Okul olarak aldığımız önlemler ve Okulumuzun kapalı olacağı 16-29 Mart 2020 tarihleri arasında planlanan akademik ve idari faaliyetlerin işleyişini ve diğer güncel bilgileri sizlerle düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğiz.