Profesyonel Öğrenme Merkezimiz (PÖMER) kuruluş amaçlarından birisi olan “Türkiye’deki eğitim topluluklarına yararlı olmak” ilkesiyle öğretmenlerimiz ve YGA (Hayal Ortakları Derneği) işbirliği ile gerçekleştirdiği “Birlikte Öğrenelim” eğitim serisini tamamladı.

YGA ile birlikte planlanan eğitimlerin öncesinde YGA-Rol Model öğretmenler programında eğitim veren öğretmenlerin ihtiyaç analizleri yapıldı. Buradan çıkan veriler ve yapılan görüşmeler ışığında aşağıdaki eğitimler planlandı.

• İnovasyon merkezi çalışmaları
  • Etkili profesyonel öğrenme planlamaları
  • Sürdürülebilirlik eğitimi ve Global Schools program tanıtımı
  • Öğrencilerde öz düzenleme becerilerini geliştirme

Etkileşimli olarak planlanan bu eğitimlere, Türkiye’nin dört bir tarafından farklı kademe ve branşlardan toplam 87 eğitimci katıldı. Keyifli ve verimli beş oturum olarak gerçekleşen paylaşımların geri dönüşleri de çok olumlu oldu.

Hisar Okulları Profesyonel Öğrenme Merkezimizin profesyonel öğrenme programları ve öğretmen eğitimleri konularındaki çalışmaları kapsamlı olarak devam edecektir. Daha detaylı bilgi almak için PÖMER sayfamızı ziyaret edebilir veya pomer@hisarschool.k12.tr adresine mail gönderebilirsiniz.