Bu seneki sosyal sorumluluk projeleri için okulöncesi öğrencilerimiz Aralık ayının son iki haftasında hep birlikte çalıştılar.

Öğretmenleriyle birlikte, anasınıfı öğrencilerimiz sayı ve konulu hafıza kartları ile konu bazlı resimli aktivite kartları, anaokulu öğrencilerimiz ise 32 adet kukla yaptılar. Ayrıca, okulumuz bu kuklalar için iki adet de ahşap kukla sahnesi hazırladı ve gönderilmek üzere bazı başka kuklalar da temin etti. Bu eğitim materyalleri okulumuzun Toplum Hizmetleri Sorumlusu Nurcan Sonuç ile birlikte çalışarak ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki bir İlköğretim okulunun anasınıflarına bağışlanmak üzere önümüzdeki haftalardan birinde kargoya verilecektir. Emek veren tüm okulöncesi öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.