Yaz Dönemi Seminer Haftası

Tüm akademik kadromuz Ağustos ayında gerçekleşen yoğun seminerler ile akademik yıla hazırlandılar. Hem genel hem de branş derslerinde yürütülen seminerler süresince öğretmenlerimiz yeni akademik yıla hazırlandılar ve yılı planladılar. Eğitimlerde ayrıca öğretmenlerimizin bu yıl ilk defa yaptıkları Öğretmenler, Öğretmenlere, Öğretiyor çalışmaları da yapıldı. Daha çok kişisel tecrübe ve bilgilerin paylaşıldığı bu atölyeler yüksek motivasyon ile yeni akademik yılın başlangıcı oldu.

Okul Müdürlerimiz Eğitimde

Lise ve İlkokul müdürlerimiz Gülçin C. Doğramacı ve Meral Olcay, Temmuz ayında, Principal Training Center’ın Miami (ABD)’de düzenlediği Instructional Supervision and Evaluation eğitimine katıldılar. Dünya’nın çeşitli bölgelerinden okul müdürlerinin katıldığı eğitimde, müdürlerimiz Hisar tecrübelerini paylaşırken, diğer ülkelerin deneyimleri hakkında bilgi aldılar.