Hisar Okulları yeni akademik yıla yeniliklerle girdi. Yaz ayları süresince süren çalışmaları kısaca aşağıdaki gibi özetleyebiliriz.

A Blok’taki değişikliklerin başında havalandırma sisteminin ve çatının yenilenmesini sayabiliriz. Zemin kattaki bilgisayar odası led ile ışıklandırıldı ve kapı izolasyonu yapıldı. Bu bloktaki tuvaletler yenilendi.




B blokta yenilikler daha çok görselliğe yönelikti. Ortaokul kolonları rengarenk boyanıp, öğrencilerin tenefüslerde bir araya gelip fikirlerini paylaşabilmeleri için renkli armut koltuklar konuldu. Hatta öğrencilerimiz bazı derslerini sınıfça bu koltuklarda oturarak da yapıyorlar. Kütüphanenin dekorasyonu değişti.





C blok’un ikinci katında yer alan Idea Lab, bilgisayar odası ve Edtech odaları yenilenmekle kalmayıp kütüphanenin yanına yeni bir Multimedia Odası da eklendi. Üçüncü katta yer alan Prep sınıfımız yeniden tasarlandı ve Türk Dili ve Edebiyatı sınıfını yeniledik.






Okul içinde yapılan değişikliklerin yanı sıra bahçe düzeni de elden geçti. Bahçede öğrenciler için oturma alanları oluşturuldu. Kampus kamera sistemimiz yenilendi ve mevcut sisteme 15 kamera daha eklendi. Yangın söndürme aletleri yönetmeliğe uygun olarak yenilendi .






KSM’nin tavanı sahne içinde yer alan dekoratif barlar ve elektrik panelleri elden geçirildi. Spor merkezinde yer alan ve birçoğunun kırık olduğu, 550 seyirci tribünü koltukları değiştirildi.