Öğretim yılımızın başında dört lise son öğrencimize sunulan ödülleri sizlerle paylaşmaktan duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Harvard Kitap Ödülü (Harvard Book Prize), 16 Eylül’de gerçekleştiriğimiz bayrak töreninde, mütevelli heyeti üyemiz Tayyibe Gülek tarafından Ceylan E.’16 a takdim edildi. Harvard Kitap Ödülü, dünyada 1900’dan fazla lisede ve akademik olmayan alanlarda mükemmellik gösteren seçkin lise üçüncü sınıf öğrencilerine verilmektedir. Ödüle hak kazanan kişi yurt dışı üniversitelere başvuran öğrenciler arasından seçildi. Harvard Kitap Ödülü, Hisar Okulları’nda ilk defa bu yıl verilmiştir.

7 Eylül’de, okulumuzun açılış töreninde, Kurucu Temsilcimiz ve HEV Mütevelli Heyeti üyesi Emre Gönensay tarafından Ahmet Arda T.’16 ‘a ECIS Uluslararası Anlayış ödülü takdim edildi. Bu ödül, ülkesini iyi temsil eden, başkalarının yaşam ve kültürlerine karşı olumlu davranan, en az iki dil konuşabilen, okul yaşamına pozitif katkıları olan, farklı insanları toplum içinde biraraya getirme becerisine sahip olan, böylece uluslararası barış ve işbirliğini daha da ileriye götürebilecek bir öğrenciye verilir.

Selim Can G.’16 ve Sena A.’16, 7 Eylül lise açılış töreninde, Kurucu Temsilcimiz ve HEV Mütevelli Heyeti üyesi Emre Gönensay tarafından takdim edilen Feyyaz Berker Sportmenlik Ödülü’nü aldılar. Bu ödül kişisel bütünlük ve olgunluk, davranışlarındaki yüksek standartlar dikkate alınarak yüksek sosyal sorumluluk bilinci, pozitif okul ruhu ve diğerlerini de düşünüp koruyan rol model olma özellikleriyle Hisar Ruhunu doğal olarak tüm davranışlarına yansıtan seçkin bir öğrenciye verilir.

Ödül alan tüm öğrencilerimizi kutlarız.