2015 yılı Haziran ayında Suny Oswego State Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Uluslararası Genius Olimpiyatlarına ve Temmuz ayında ise ICAF’ın (www.WorldChildrensFestival.org) düzenlemiş olduğu “My Favorite Sports” konulu Uluslararası Sanat Festivaline katılan öğrencilerimizin çektikleri fotoğraflardan oluşan “Tek Karede Kültürler” konulu sergimiz Hisar Okulları Kültür Merkezinde 13 Ekim’de açılış töreniyle gerçekleşmiştir.

Lise öğrencilerimizden Zeynep Lal K.’16, Selin K.’17, Elif İ.’16, Defne U.’19 ve Sarp A.’17’nin hazırladığı sergide, öğrencilerimiz fotoğraflarında farklı kültürlerin, insanların ve yapıların farklılıklarını ele almışlardır. Sergide satışa sunulan eserlerden elde edilen gelir Türk Kanser Vakfına bağışlanacaktır. İlk günden 2000 TL’ye ulaşan bağış miktarı memnuniyet yarattı. Sergimiz 10 Kasım’a kadar KSM’de devam edecektir. Fotoğrafları satın almak isteyenler, Görsel Sanatlar bölümünden Aslı Kinsizer ile (asli.kinsizer@hisarschool.k12.tr) iletişime geçebilirler.