Ortaokul Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü’nün ortak olarak Ortaokul öğrencileri için düzenlediği Cadılar Bayramı Kostüm Partimiz 27 Ekim 2015 Salı akşamı okulumuz Feyyaz Berker Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerimizin okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımız ile biraraya geldiği partinin Organizasyon Kulübü öğrencileri tarafından belirlenen teması ‘Cadılar Bayramı Kostüm Partisi’ydi. Herkes buna uygun bir aksesuar, kostüm veya maske ile gelmeye özen gösterdi. DJ eşliğinde dans edildi, pizza yenildi.

Middle School Halloween Party

The Halloween party organized by the Middle School Student Council and Organization Club was a fun-filled event with students showing off some very creative costumes. They danced to the tunes of the DJ and waited in a long line for pizza.