Ortaokul Öğrenci Birliği öğrencilerimiz ihtiyacı olan kardeşleri için çeşitli kampanyalar başlatmak konusunda her zaman hassas davranıyorlar.

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı olan Çetinsu Köyünde bulunan 97 mevcutlu Çetinsu İlköğretim Okulu öğrencileri ile “Kardeşime bir Hediye” kampanyası düzenlediler. Onlara yeni yıl için istedikleri hediyeleri sordular ve gelen cevaplar doğrultusunda alınacak hediyeleri belirlediler. Öğrencilerimiz çam ağacından rastgele aldıkları zarfların içinde yazan hediyeleri aldılar.

Toplum Hizmetleri ve her zaman yanımızda olan Okul Aile Birliğimiz de her çocuk için mont, kaşkol, bere ve eldiven alımını üstlenerek bu kampanyaya önemli bir katkıda bulundular.

Ağrı ili hava şartları göz önüne aldığımızda; isteyen velilerimizin , öğretmenlerimizin ve Okul Aile Birliğinin yardımı ile bütün öğrencilere su geçirmez kışlık botlar eklendi.

13 Ocak 2016 Çarşamba günü Çetinsu Okulu öğrencilerine gönderdiğimiz hediyelerimiz sömestre tatilinin ilk günü onlara ulaştı. Bölgedeki yoğun kar sebebiyle çok zor koşullarda okula ulaşabilen hediyelerimizin Çetinsu öğrencilerine güzel bir tatil hediyesi olduğunu umuyoruz.

Düzenlediğimiz bu kampanyaya katkı sağlayan Tüm Hisar Ailesine teşekkür ediyoruz.