Ortaokul Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü öğrencileri, ihtiyacı olan kardeşleri için başlatmış oldukları “Kardeşime Bir Hediye” kampanyasını okulda yürüttükleri “Pencil & Eraser Down Day (Kalem ve Silgi Getirme Günü)” aktivitesi ile noktaladı. Son projeleri, İzmit’te bulunan bir ilköğretim okulundaki öğrencilerin önümüzdeki yıla hazırlık olarak kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlendi. Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü’nün planlaması ile okulumuza getirilen kurabiyeler, 31 Mayıs’ta satışa sunuldu. Bu etkinlikte para kullanılmadı, onun yerine kurabiye almak isteyen öğrenciler yanlarında kullanılmamış bir kalem veya silgi getirdiler. Etkinlik sonunda 680 adet kalem, 204 adet silgi ve 18 adet kalemtıraş toplandı. Toplanan bütün malzemeler Haziran ayı içinde İzmit’teki okula gönderilecek. Katkıda bulunan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.