Uluslararası bir proje olan Technovation kapsamında öğrenciler 12 haftalık bir programı takip ederek uygulama geliştiriyorlar. Tüm seneye yayılan ve sadece yazılım alanı değil, Girişimcilik ve İş Planlamasını da içerisinde barındıran bir proje sürecinde yer alıyorlar. Bu süreçte takip edilen müfredat; ortaokul, lise ve üniversite için aynı müfredattır, ortaokul öğrencilerimiz lise, hatta, üniversite düzeyinde bir müfredatı takip ederek projelerini hazırlıyorlar. Bu sene öğrencilerimiz 2 grup olarak 2 proje ürettiler. CEMOS APP Sürecinde yer alan öğrencilerimiz: Selin Ö., Yağmur A., Başak O., İpek G., Defne Y. DEDICATION APP Sürecinde yer alan öğrencilerimiz ise: Deniz E., Eda G., Ece Deniz D. oldu. Geçtiğimiz sene ayrıca yaratıcılıklarını okul duvarımızı boyayarak gösteren technovation öğrencilerimiz bu sene de B Blok lobi tavanını boyayarak okulumuzu renklendirdiler ve programlama, teknoloji alanlarında farkındalık yarattılar.