5-11 Aralık’ta, tüm dünyada milyonlarca öğrenci “Hour of Code” etkinliğine katıldı. Okulumuz ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri de hafta süresince Bilgisayar derslerinde etkin öğrenmenin gerçekleştiği sınıf seviyelerine göre değişen farklı programlama ve algoritmik düşünme becerisini geliştiren etkinlikler ile ‘Hour of Code’ haftasına katıldılar. Ortaokul öğrencilerimiz ‘Hour of Code’ kapsamında “Programming Project” dersinde tasarladıkları çalışmaları ortaokul lobide sergilediler. Öğretmenlerine ve arkadaşlarına workshop düzenlediler. Öğretmenlerimiz için ise, 9 . Sınıf öğrencilerimiz İpek G., Selin Ö., Ali A., Can E. ve Batuhan B. tarafından hafta süresince 15:40-16:20 saatleri arasında Scratch & Makey Makey eğitimi düzenlendi. Hafta boyunca devam eden etkinlikler tüm seviyelerde programlama ünitelerinin de başlangıcını oluşturdu.

Fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.