Ortaokul Öğrenci Birliğimiz, geçtiğimiz yıl toplum hizmetleri kapsamında başlattığı, “Kardeşime Bir Hediye” kampanyasını bu yıl da Okul Aile Birliği ve lise öğrencilerimizle beraber devam ettirdi.

Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü, Toplum Hizmetleri Birimi’nin belirlediği Kars’ın Susuz ilçesine bağlı 9 köy okulundan 218 öğrenciyle “Kardeşime Bir Hediye” kampanyasını başlattı. Kampanya Okul Aile Birliği ve Lise Öğrencilerinin de işbirliği ile tamamlandı.

Kars’taki 218 öğrenciden yeni yıl için istedikleri 3 tane hediyeyi, göndermiş olduğumuz kartlara yazmalarını isteyen Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü öğrencileri gelen kartları inceleyerek alınacak hediyeleri belirleyip, çam ağacımıza astı. Ortaokul öğrencilerimiz de çam ağacından rastgele aldıkları zarfların içinde yazan hediyeleri aldılar.

Kars ili hava şartları göz önünde bulundurularak isteyen velilerimizin, öğretmenlerimizin ve Okul Aile Birliği’nin yardımları ile bütün öğrencilere su geçirmez kışlık botlar alındı. Okul Aile Birliğimiz, 218 öğrenci için mont, kaşkol, bere ve eldiven alarak da ayrıca katkıda bulundu.

Toplum hizmetleri birimimizin yaptığı paketleme çağrısına, Okul Aile Birliği, lise öğrencilerimiz ve hatta mezunumuz Sena da eklendi. Hediyeler kontrol edilip, içlerine Okul Aile Birliğimizin aldığı küçük oyuncaklar da eklenerek paketlendi, üzerlerine öğrencilerin isimleri yazıldı, 9 okul adına kutulandı, velilerimizin sponsorluğuyla Kars Susuz Halk Eğitim Merkezi’ne ulaştırıldı. Hediyelerimiz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Efkan Zariç ve Susuz Kaymakamı Yusuf İzci tarafından çocuklara dağıtıldı.

Bu kampanyayı duyan bir velimiz iş arkadaşlarıyla beraber 53 öğrenci için dilek kartı istedi, lise öğrencilerimiz Susuz’un 3 Köy okulundan 53 öğrenci için dilek kartlarını hazırladı, velimiz ve arkadaşları da 53 öğrenci için bizim yaptığımız şekilde hediye paketlerini hazırladı ve aynı şekilde köy okullarındaki 53 öğrenciye ulaştırıldı.

Kampanyamızı gerçekleştiren, Ortaokul Öğrenci Birliği, Organizasyon Kulübü, Okul Aile Birliği, gönüllü lise öğrencilerimiz ve mezunumuz Sena Arslan’a,

lojistik destekleri için Artem çalışanlarına ve İç Hizmetler departmanımıza sonsuz teşekkürler.

Düzenlediğimiz bu kampanyaya katkı sağlayan Tüm Hisar Ailesine teşekkür ederiz.