20. yılımız vesilesi ile gelenekselleşmesini istediğimiz özel bir yarışma düzenledik.

19-21 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen 1. Uluslararası Hisar Okulları Piyano yarışması ile Türkiye ve farklı ülkelerden katılan piyanistleri okulumuzda ağırladık.

İlk iki gün beş ayrı kategoride tüm piyanistler eserlerini icra ettiler. 21 Haziran’daki ödül törenindeyse dereceye giren piyanistler ödüllerini ve katılım sertifikalarını aldılar.

Ödül töreninde Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Feyyaz Yüzatlı ve yarışma jüri üyelerimiz, değerlendirmede 100 tam puan alan ve absolut birincilik kazanan piyanistlere plaketlerini takdim ettiler.

Yarışma Absolut Birincileri

A kategorisi : Can Matteo Giansily

B Kategorisi: Hale Türeli

C Kategorisi: Defne Erdem

D Kategorisi: Allessandro Borys

E Kategorisi: Sena Kutluay ve Jalal Samedov

Yarışma dereceye giren tüm piyanislerin listeleri için tıklayabilirsiniz.

C kategorisinde de absolut birincilik kazanan Defne Erdem aynı zamanda, yarışmanın büyük ödülünü de kazandı. Finalistimiz, piyano ödülünü, yarışma sponsorumuz Cangöz Müzik’ten sembolik bir çek ile aldı.