“Kardeşime Bir Hediye” kampanyası, 2015 yılında Ortaokul Öğrenci Birliğimizin öncülüğünde başlatıldı, Okul Aile Birliğimiz ve lise öğrencilerimizin katkılarıyla büyüyerek 3. yılına geldi.

2015 yılında Ağrı’ya, 2016 yılında Kars’a destek olunan kampanya ile bu yıl da Mardin’e hediyeler gönderildi.

Toplum Hizmetleri Bölümümüz, Mardin, Midyat’a bağlı Sivrice köyünde 265 öğrencinin yeni yıl dileklerini sordu. Ortaokul önrencilerimiz bu dilediklere kendi içlerinden gelen hediyeleri de eklediler. Okul Aile Birliğimiz, her öğrenci için mont, atkı, bere ve eldiven alarak her yıl olduğu gibi bu yıl da kampanyamıza destek oldu. Toplu Hizmetleri Bölümümüz ve lise öğrencilerimiz hediye paketlerini hazırladılar ve Sivrice’ye gönderdiler. Yeni yıl öncesinde miniklerin dileklerine kavuşmasına destek olan tüm Hisar ailesine teşekkür ediyoruz.