Bu yıl 7.’sini düzenlediğimiz Hisar Okulları Dostluk ve Spor Şenliği 16-18 Ocak tarihlerinde gerçekleşti.

Basketbol, voleybol, hentbol ve futsal branşlarında okul saatleri içerisinde organize ettiğimiz şenliğimize bu yıl; Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Ulus Musevi, Ferit Fehmi Meriçten Ortaokulu, Irmak Okulları, Kemerburgaz Şehit Er Sinan Şen Ortaokulu, Ali Rıza Özderici Lisesi, Pertevniyal Lisesi, Dame De Sion Fransız Lisesi, Enka Okulları, Kemerburgaz Eyüboğlu Eğitim Kurumları, Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı Küçük Prens Lisesi, Siyah Martı Sınav Lisesi, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV), Galatasaray Lisesi (GS), Abdurrahmangazi Ortaokulu, Erol Yüksel Ortaokulu olmak üzere 16 okul ve toplamda 74 takım katıldı.

Basketbol, voleybol, hentbol maçları spor merkezinde, futsal maçları ise yeni yapılan çadır spor salonumuzda gerçekleşti ve maçları federasyon onaylı hakemler yönetti.

Spor Şenliğimizde okul takımlarımız altta belirtilen dereceleri elde etti:

FUTSAL: Minik Erkeklerde Birinci

BASKETBOL: Yıldız Erkeklerde Birinci

VOLEYBOL: Küçük Kızlarda Birinci; Yıldız Kızlarda Birinci; Genç Kızlarda İkinci

HENTBOL: Genç Erkeklerde Birinci, Yıldız Kızlarda İkinci

Spor Şenliğinde 3 gün boyunca sportmence mücadele ederek 1. dönem sonunda okulumuza heyecanlı günler yaşatan tüm öğrencileri ve derece elde eden genç Hisar sporcularını tebrik ediyoruz.