Okulöncesi 5-6 Yaş öğrencilerimiz Küçük Grup zamanlarında farklı sanat çalışmaları yaptılar.

Bir grupta, çeşitli ışık desenlerinden birini seçtikten sonra siyah maket karton parçaları üzerinde ipler, simli pipo temizleyicileri, şeffaf ve renkli sayı çubukları, parlak paket telleri, küçük lazer pullar kullanarak ışık desenleri oluşturdular. Farklı şekil ve boyutlarda kesilmiş renkli ve transparan kağıtlardan seçerek desenlerin üzerilerine istedikleri modelleri çizdiler ve sonra bunları özel ışıklı masalar üstünde farklı şekillerde bir araya getirerek yansımalarını izlediler.

Bir başka grupta ise farklı şekil ve boyutlarda kesilmiş renkli ve transparan kağıtlardan seçerek kağıtlarında üzerilerine istedikleri modelleri çizdiler. Saha sonra bu çizimli kağıt parçalarını özel ışıklı masalar üstünde farklı şekillerde bir araya getirerek yansımalarını izlediler, yorumlar yaptılar.