Türkçe Bölümümüzün 20 Nisan 2018 Cuma günü gerçekleştirdiği etkinlikte İskoçya’nın önde gelen hikâye anlatıcılarından olan Ruth Kirkpatrick “Gezgin Masalcı”ların hikâyelerinden ve şarkılarından beslenerek yıllar içinde geliştirdiği repertuarından seçkin örnekleri 6. sınıf öğrencilerimizle paylaştı. Ruth Kirkpatrick, kendi memleketine ait şiirli, şarkılı, bilmeceli masalları öğrencilerimizi de hikayelerin içine katarak eğlenceli bir yolla aktaran Kirkpatrick, sunumunda bir Anadolu masalına da yer verdi. 6. sınıf öğrencilerimiz masalların kültürlerin ortak ürünü olduğunu, dünyamıza nasıl değerler kattıklarını,Ruth Kirkpatrick’le çok keyifli iki saat geçirerek daha iyi kavramış oldular. Sayın Körkpatrik’e bize kattıkları için teşekkür ediyoruz.