1. Sınıflar Yıl Sonu Gösterisi 7 Haziran günü Kültür Merkezimizde gerçekleşti. İngilizce ve Türkçe sunumlar, koro performansları ve konuşmalar ile dolu dolu geçen öğretici birkaç saat geçirdik. Gösteriye hazırlık sürecinde, sahip olduğumuz objelerin bizim yaşamımıza dair ipuçları taşıdığından yola çıkarak, öğrencilerimiz kendi oyuncakları üzerinden her bir objenin bir hikayesi olduğunu fark ettiler. Arkeolojinin ve arkeologların önemini tartıştılar ve önemli arkeologları tanıma fırsatı buldular. Anadolu, Roma, Yunan ve Mısır uygarlıklarını öğrendiler. Doğal ve Kültürel mirasın korunmasına ilişkin bilgi ve duyarlılık kazandılar. Yapılan alan gezisiyle Sadberk Hanım Müzesi’ne giderek öğrendikleri bilgileri deneyimleme fırsatı buldular. Öğrencilerimize performanslarından ve çalışmalarından ötürü tebrik eder, öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için tıklayınız.