11-13 Haziran tarihleri arasında tüm branşların katılımı ile ortaokulda proje festivali gerçekleşti. Toplam 28 farklı etkinliğin olduğu festival süresince öğrencilerimiz hem yıl boyunca öğrendiklerini pekiştirdiler hem de eğlendiler. Türkçe, Sosyal Bilimler ve Kütüphane Bölümümüzün işbirliğiyle gerçekleşen etkinliğimizde Türkçe müfredatımızda yer alan “Çocuk Dünyası” teması kapsamında 5.sınıflar ile “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinliği gerçekleşti. Tema çalışmalarımız boyunca dönem içinde geçmişte keyifle oynanan “Yakar top”, “Mendil Kapmaca”, “İstop” gibi oyunları araştıran öğrencilerimiz, şenlik günü de bu oyunları sınıf arkadaşlarıyla birlikte bahçede oynayarak hem keyifli zaman geçirdiler hem de geçmişle günümüz arasında değişen çocuk dünyasına dair fikir sahibi oldular. Sosyal Bilimler Bölümümüz tarafından düzenlenen bilgi yarışması ise bu yıl da 12 Haziran Salı günü gerçekleştirildi. 5 ve 6. sınıflar düzeyinde yapılan yarışmalarda her şubeden üç öğrenci sınıflarını başarıyla temsil ettiler. 11 Haziran Pazartesi günü Kütüphanede 7. Sınıflarla “Cimri’nin Altınlarını Bulma” etkinliği yapıldı. 7. Sınıflarda güdümlü okuma kitabımız olan “Cimri – Moliere” kitabını okuduk. Öğrencilerimiz şenlik boyunca eğlenip öğrendikleri bir ortamda keyifli vakit geçirdiler.