Kızların teknoloji ve girişimcilik alanlarında gelişmesine destek olmayı hedefleyen Technovation Challenge’a, 2018 yılında 115 ülkeden 20.000’den fazla kız öğrenci katıldı. Bu takımlar, toplam 2.000’den fazla uygulama geliştirerek, inovatif fikirlerini geniş kitlelerle paylaşma fırsatı buldular. Lise ve Ortaokul öğrencilerimizden oluşan dört takımımız geliştirdikleri uygulamalar ile yarı finale kalarak, ilk 200 takım arasına girmişlerdi.

Final sonuçları açıklandı. İlk 12 proje arasına seçildik. “5-10 Ağustos” arasında “Silicon Valley CA” de projemizi “Technovation Final World Pitch” de sunacağız. 8.Sınıf Öğrencilerimiz; Irmak K., Debi A., Nil K. ve Dafne S. Bilgisayar Bölümümüzün mentorluğunda çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Öğrencilerimizin yaptığı proje hakkında bilgi

Öğrencilerimizin yaptığı uygulama demo çalışması