Öğrencilerimizin adil olma, fikirlere saygı duyma, olumlu iletişim kurma ve dürüstlük kavramlarını içeren değerleri benimsemelerinde önemli bir fırsat olan propaganda ve seçim çalışmaları öğrenci birliği seçimleri kapsamında sona erdi.

İlkokul öğrenci birliği seçimleri, 1-5 Ekim tarihleri arasında seçimlere katılım, demokrasi kavramları üzerine sınıflarda yapılan etkinlikler ve sınıf temsilcilerinin seçimleri ile başladı. 8-12 Ekim haftasında Öğrenci Birliği toplantıları yapılarak aday gruplar belirlendi. Gruplar 15-24 Ekim tarihleri arasında propaganda faaliyetlerini tüzük kuralları çerçevesinde yürüttüler ve 25 Ekim’de yapılan seçimlerde, Ali A., Esin S.,Nil Ö., Rüzgar G., Vera B.,, Yusuf K., Ekin Y.,, Burak A. öğrenci birliği temsilcileri olarak seçildi.

Ortaokul öğrenci birliği seçimleri, 4 Ekim 2018 Perşembe günü sınıflarda yapılan sınıf temsilcileri seçimleri ile başladı. Aynı gün kulüp saatinde sınıf temsilcilerimizin ilk toplantılarında aday gruplar belirlendi. Gruplar, sunumlarını 16 Ekim 2018 Salı günü Kültür Merkezinde tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimize yaptılar ve 18 Ekim’de gerçekleşen seçimlerin sonunda Selin D. öğrenci birliği başkanı olurken Alp A., Zeynep İ., Mert K., Ekin A., Ege Ö., Dafne S., Erk A., Emre D., Emir T. ise grup temsilcisi olarak seçildi.

Lise öğrenci birliği seçimlerinde bu yıl iki aday grubumuz vardı. Aday gruplarımızın propaganda süreci 8 Ekim tarihinde başladı ve 16 Ekim’de sona erdi. 17 Kasım tarihinde Feyyaz Berker Salonu’nda tüm aday gruplar, okul toplumuna kendilerini tanıttı ve vaatlerini anlattıkları sunumlarını gerçekleştirdiler. 17 Kasım ve 18 Kasım tarihlerinde oylama süreci tamamlandı ve buna göre en yüksek oyu alan “Voice” grubu, 2018 – 2019 Akademik Yılı Öğrenci Birliği olarak seçildi. Voice grubu öğrencilerimiz Ece Deniz Y., Seda U., Melis E., Yoel N., İris B., Aslı S., Efe E., Alp A.’u tebrik ederiz

.