Berlin’de Apple tarafından düzenlenen “Swift Educator Summit” konferansına davetli olarak katılan Bilgisayar Eğitimi Bölüm Başkanımız Sedat Yalçın okulumuzda sürdürülen programlama çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Aynı konferansta 12. Sınıf öğrencimiz Nadin T. Swift üzerinden gerçekleştirdiği ve daha önce “Apple Developer: WWDC Scholarship” konferansına gitmeye hak kazandığı “Teaching kids about programming in Swift through DNA” isimli projesini tanıttı. Öğrencimizin tüm katılımcıların oldukça ilgisini çeken proje sunumuna linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Avrupa’dan 10 öğretmenin ve 10 uygulama geliştiricinin sunum yaptığı konferansta sunum yapan öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.