Lise öğrencilerimiz, 30 Kasım – 3 Aralık 2018 tarihleri arasında Estonya’nın başkenti Tallinn’de gerçekleşen “Robotex International Competitions” etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz Ece D, Ece T, Sera G, Yaşar İ, Emre İ, Liora N, Kaan B, Can A., Bilgisayar Bölümü mentorluğunda Line Following, Drone Autonomous Race ve Entrepreneurial Challenge kategorilerinde yarışmalara katıldılar.

Öğrencilerimizin dijitalleşme yolunda birçok yeniliğe ve ilke imza atan Estonya’daki bu yarışmaya katılmaları, onları programlama, robotik ve dijital dünyada girişimcilik ve uygulama geliştirme konularında deneyim kazanmalarını sağlamıştır. Entrepreneurial Challenge ekibimiz yarışmayı başarı ile tamamlayarak ikincilik ödülünü almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.