Yılın en anlamlı günlerinden biri olan 24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken, Okul Aile Birliğimiz, öğretmenlerimizi hatırlarken çocuklarımız için iyi örnekler oluşturmak amacı ile topluma değer katacak sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda da Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde Hisar Ailesi olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) projelerine destek olmuş ve 200’ün üzerinde gencin 1 yıllık eğitim giderlerini karşılamıştık.

Öğretmenlerimizi çok mutlu eden bu projeye Okul Aile Birliğimiz bu yıl da devam ediyor. Okul Aile Birliğimizin 15 öğrenciye destek vererek ilk adımını attığı proje, desteklerinizle çok başarılı oldu ve Hisar ailesi olarak, toplam 105 öğrencinin bir yıllık eğitim masrafını karşılayacak desteği sağladık.

Bu süreçte projenin tüm okulun ortak projesi haline gelmesini sağlayan velilerimize, bu duyarlılıkta öğrenciler yetiştirmekle kalmayıp projeye destek olan öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza, velilerimizi organize ederek kampanyanın bu derecede başarıya ulaşmasında büyük rol oynayan Okul Aile Birliği Çalışma Grubumuza yürekten teşekkür ediyoruz.

Bu kampanyanın birlikte başardığımız, topluma örnek olan, fark yaratan, Hisar Ailesi’ne yaraşan birçok projeden sadece biri olmasını diliyoruz.