Ortaokul Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü öğrencilerimiz ihtiyacı olan kardeşleri için ”Kardeşime Bir Hediye” kampanyasını düzenledi. Dördüncüsünü organize edeceğimiz ve geleneksel hale gelen “Kardeşime Bir Hediye” kampanyasını bu yıl Adıyaman’ın Tut İlçesinde bulunan Kösele Ayşe Aydın İlkokulu öğrencileri için hazırlandı. Öğrencilerimiz onlara yeni yıl için hayal ettikleri hediyeleri sordular ve gelen cevaplar doğrultusunda alınacak hediyeleri belirlediler.

Alınan hediyeleri, tüm sürecin sonunda görevli öğretmenler ve öğrenciler tarafından yılbaşında Adıyaman’daki öğrencilerin elinde olacak şekilde gönderilmek üzere hafta boyunca paketlendi.

Kösele Ayşe Aydın İlkokulu’nda 42 öğrenciye ulaşmanın yanı sıra okulun “eğitsel ihtiyaçlarını” da karşılamayı hedeflendi. Her zaman yanımızda olan Okul Aile Birliğimiz bu sene de her öğrenciye mont, bot, atkı ve bere gibi kişisel ihtiyaçlarının yanında okulun önemli eğitsel ihtiyaçlarını da karşılayarak kampanyamıza anlamlı bir destek sundu. Sizlerin desteğiyle her bir çocuğu yeni yılda mutlu edebilmenin ve çocuklarımız için daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmasına katkıda bulunmanın heyecanını yaşıyoruz.