Hisar Okulları Teknoloji ve İnovasyon Politikaları Danışma Komitesinin ilk toplantısı 7 Şubat 2019 tarihinde, Hisar Eğitim Vakfı (HEV) Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Çelik Kurtoğlu başkanlığında, QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, Google Türkiye Genel Müdürü Bülent Hiçsönmez, Microsoft Türkiye Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç, Alwiser Digital Transformation Başkanı Erkan Yıldırım, Nurus Yönetim Kurulu üyesi Renan Gökyay ve Remzi Kitabevi Kurumsal İletişim ve Yeni İş Geliştirme Başkanı, aynı zamanda HEV Mütevelli Heyeti üyesi İpek Erduran’ın katılımıyla gerçekleşti. Komite, Hisar Okulları’na teknoloji, yaratıcılık ve inovasyon konularında öneriler geliştirmek amacıyla çalışmalarını yürütecektir.