Hisar Mechatronics takımları Techno Tigers, Mechaminds ve Hemlock katıldıkları VEX Robotics Türkiye Şampiyonası’nda birçok farklı kategoride aldıkları 7 ödülle okulumuzu gururlandırdı. Sıralama turlarında takımlarımızdan Hemlock yarı finallere kadar çıkma hak kazanırken, Techno Tigers ve Mechaminds 1. ve 2. olarak turnuva kazananı oldular.

Robot Skills, Sıralama ve Eleme Turları dahilinde kazanılan başarılar ile birlikte yapılan jüri değerlendirmesi ile aşağıdaki ödülleri almaya hak kazanmışlardır.

Techno Tigers

Tournament Champion (Robot Performans Ödülü)

Robot Skills 3rd Place (Robot Performans Ödülü)

Design Award (Rubrik Tabanlı Jüri Değerlendirmesi Ödülü)

Excellence Award (Rubrik Tabanlı Jüri Değerlendirmesi Ödülü)

Mechaminds

Tournament Champion (Robot Performans Ödülü)

Robot Skills 2nd Place (Robot Performans Ödülü)

Create Award (Jüri Sözlü Mülakat Değerlendirmesi Ödülü )

Techno Tigers takımımız aldığı Excellence Award ile birlikte ABD’de düzenenecek 580 takımın katılacağı VEX Worlds Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek tek lise takımı olmaya hak kazandı.

Uzun süreli çalışmalarının ödülle taçlandırılmasını sevinçle karşılıyor, takımlarımıza bundan sonraki çalışmalarında ve Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.