Çanakkale Şehitlerini andığımız geçtiğimiz hafta sonunda, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı, 8. Sınıf öğrencilerimizle Çanakkale Zaferi üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Feyyaz Yüzatlı öğrencilerimiz ile Kutuluş Savaşında da bizzat askerlik yapmış olan eski Miletvekili dedesi Merhum Fikret Yüzatlı’nın hayatı ve anılarına da değinerek Çanakkale Savaşı’nın nasıl kazanılmış olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yoldaki önemini aktardı. Öğrencilerimiz Çanakkale Zaferi ile ilgili hazırladıkları Duvar Gazetesini Feyyaz Yüzatlı’ya sundular. Sohbet sonrasında, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Feyyaz Yüzatlı’ya paylaştığı değerli bilgilerin yanı sıra öğrencilerimiz nezdinde Çanakkale Zaferine ve şehitlerimize çektiği dikkatten ötürü teşekkürlerimizi sunarız.