Lise ve Ortaokul MUN ve JMUN Kulüpleri Şubat ve Mart ayları boyunca çeşitli konferanslara katılarak kendilerini geliştirdiler ve güncel politik sorunlar konusunda bilgi sahibi oldular.

Lise öğrencilerimiz 21-24 Şubat tarihleri arasında Koç Okullarında düzenlenen MUNDP Konferansına katılarak MUNDP Konferasının teması Birleşmiş Millerler’in Gelişim Programında yer verilen sorunları bir bütün olarak ele almak için tasarlanmış olan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri olarak bilinen 17 hedeften oluşan programı ele aldılar. 18 Lise öğrencimizin katıldığı konferansta, takımımız Çin Cumhuriyetini temsil etti. Başarılı geçen konferansta öğrencilerimiz, ekonomik, politik ve bir çok farklı alanda olan sorunlara el atıp, sonuçlar üretmeye çalıştırlar.

Ortaokul JMUN Kulübü öğrencilerimiz ise 15-17 Mart tarihleri arasında Koç Ortaokulunun düzenlediği JMUNDP Konferansına katıldılar. Teması Birleşmiş Millerler’in Gelişim Programının ana unsurları etrafında şekillenen 17 Sürüdürülebilir Kalkınma Hedefeleri olan JMUNDP konferansına 16 ortaokul öğrencimiz katıldı ve Birleşmiş Krallıklar, Ukrayna ve Güney Africa ülkelerini temsil ettiler.