Birçok ülkede Dünya Günü olarak kutlanan 22 Nisan günü İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz Dünya Günü kapsamında nesli tükenen hayvanlar, çevre kirliliği ve kaynakların kullanımı konuları hakkında farkındalık yaratmak için çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.

İlkokul öğrencilerimiz, 22 Nisan günü öğle arasında A Blok zemin katta puzzle, nesli tükenen hayvanlar boyama, 3D hayvan kuklası ve bilgilendirici posterlerin olduğu bir sunumu izleme gibi etkinliklere katılarak dünyamız ve çevremiz hakkında farkındalık sahibi oldular. Ortaokul öğrencilerimiz ise aynı gün B Blok lobide Biyoçeşitlilik konusunda bilinç kazandırmak amacıyla düzenledikleri etkinliklerle nesli tükenmekte olan çeşitli canlılar hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirdiler.

Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.