Hisar Okulları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 15-25 Nisan arasında gerçekleştirdiğimiz bir dizi etkinlikle ve törenimizle coşkuyla kutladık. İlkokul müdürümüz sayın Meral Olcay’ın konuşmasıyla başlayan tören; şiir dinletisi, dünya dansları gösterisi, jimnastik performansı, mini skeç, koro ve bando performansları ardından sol buldu. Törende yer alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ayrıca 15-25 Nisan arasında Okulöncesi, İlkokul ve Ortaokul’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler boyunca öğrencilerimiz Bayram coşkusunu arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaştılar. Okulöncesi öğrencilerimiz spor çadırında gerçekleştirdikleri Okulöncesi Şenliği’nde doyasıya eğlenirken, İlkokul öğrencilerimiz bando gösterisi, satranç Turnuvası, keman ve koro dinletisi ve eğlenceli atletizm oyunları gibi etkinliklerde görev aldı. 23 Nisan etkinlikleri, Ortaokul öğrenci birliğimizin 25 Nisan günü düzenlediği Şenlik kapsamında gerçekleşen dans ve cimnastik gösterileri, bando, çeşitli sanat istasyonları ve spor oyunları ile sona erdi.