12.sınıf öğrencilerimiz 22 Mayıs günü”Benim Evim” tasarım projelerinin sunumlarını gerçekleştirdiler. Matematik, Görsel Sanatlar ve Bilgisayar bölümlerinin ortak mentorluğunda hazırlanan “Benim Evim” 3D tasarım projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi evlerini tasarladılar, genel görünümünü ve ölçekli planını çizdiler, fiyat analizi yapıp Microsoft Excel ve Java programlama dilinde maliyet tablosu yaptılar. Öğrencilerimiz daha sonra Fusion 360 Çizim programıni gönüllü arkadaşlarından öğrenerek evlerini bilgisayarda 3 boyutlu olarak çizdiler. Daha sonra bilgisayarda çizdikleri evlerinin MDF olarak çıktılarını aldılar, montaj yaptılar ve evlerinin iç dizaynını oyun hamuru ile tamamladılar. Tüm basamakları bir proje dosyasında toplayan öğrencilerimiz bu projenin ürünleri lise kantin katında öğretmenleri ve arkadaşları için sergiledi.