2019 Mezunumuz Lara Yüzatlı’nın Sony Music & Entertainment Türkiye’den çıkardığı ilk single’ı “Close your Eyes” 2 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda yayınlandı ve satışa sunuldu. “Close Your Eyes” aynı zamanda sevilen dizi Erkenci Kuş’un son bölümünde evlilik sahnesinde çalındı. İsrail, İspanya, Hırvatistan, Litvanya, Bulgaristan gibi ülkelerde de izlenen dizinin yabancı izleyicilerinin de beğenisini toplayan “Close Your Eyes” toplamda 71 değişik ülkeden dinleyici kitlesine ulaştı.

 

Lara’nın şimdi de DJ Melih Aydoğan ile beraber yaptıkları “Into my Eyes” single’ı tüm dijital platformlarda yerini aldı.


Yetenekli mezunumuz, 6. Sınıfta katıldığı B Yüzü orkestrasında solist, besteci ve söz yazarı olarak mezun olana kadar etkin görevler almış, orkestranın katıldığı festivallerde ve yarışmalarda solistlik yapmış ve her yıl yaptığı bestelerle orkestra repertuarına katkıda bulunmuştur.

Ukeband topluluğunda da yer alan Lara Yüzatlı, 12. Sınıf sonunda Müzik Ödülünü kazanmanın haklı gururunu yaşamıştır. Besteleri reytingi yüksek dizilerde de “soundtrack” olarak kullanılan Lara, Barnard College of Columbia University’de müzik ve psikoloji çift ana dal okumakta ve müzik çalışmalarına devam etmektedir.