Okulöncesi sosyal sorumluluk projelerinde, öğrencilerimizin, temel değerleri esas alarak çevresine ve çevresindeki olaylara duyarlı ve empati kurabilen bireyler olabilmelerini hedefliyoruz. Bu kapsamda, öğrenci ailelerimizin desteği ile, öğrencilerimiz Mardin’deki bir anaokulu için eğitim malzemeleri seçtiler. Öğretmenleri ile birlikte bu malzemeleri paketleyip süsleyen Okulöncesi öğrencilerimiz kendi tasarladıkları kartlar ile birlikte paketleri gönderime hazır hale getirdiler.

Hediyelerini alan Mardin’deki öğrenciler, sevinçlerini okulumuz ile paylaşarak teşekkür ettiler.

Bu anlamlı çalışma ve paylaşıma emek veren tüm Okulöncesi öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.