Lise öğrencilerimiz, 18 -19 Şubat 2020 tarihlerinde Atina American Community School’da düzenlenen Innovation Summit etkinliğine katıldılar.

Atina American Community School, Hisar Coding Summit’ten aldığı ilham ile Bilgisayar Eğitimi Bölümümüzün ve öğrencilerimizin desteğini alarak 2018 yılında “Innovation Summit” organizasyonlarının ilkini düzenlemişti. Bu süreç ile birlikte iki okul arasında gerçekleşen işbirliği, Selanik American Farm School’u da kapsayarak devam etti.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen etkinlikte, Lise öğrencilerimiz Fusion360 & 3D Tasarım, Scratch & MakeyMakey ile Programlama, Micro:bit ile Python Programalama, Girişimcilik 101 olmak üzere dört faklı atölye ile katılım sağladılar.

Öğrencilerimiz için bu işbirliği, bilgi ve becerilerini paylaştıkları, kültürlerarası iletişimin gerçekleştiği ve yeni projeler için fikirlerin ortaya çıktığı bir deneyim oldu. Öğrencilerimizi ve katkı sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.