Hisar Lisesi FRC (First Robotics Competition) robotik takımımız “NoktaParantez”, Bilgisayar Eğitimi Bölümü öğretmenlerimizin desteğiyle, Ülker Sports Arena’da düzenlenen FRC Bosphorus Regional turnuvasına katıldı.

Uluslararası takımlarla birlikte toplam 53 takımın yarıştığı organizasyonda Lise öğrencilerimiz tasarladıkları robotla mühendislik, tasarım, elektronik, programlamanın yanı sıra takım çalışması, organizasyon ve görsel iletişim gibi bir çok alanda bilgi ve becerilerini geliştirme imkanı buldular.

Öğrencilerimiz, Hisar CS olarak organize ettikleri Coding Summit ve Pi Wars Turkey etkinliklerinin yanı sıra ideaLab’de hayata geçirdikleri projelerini de takımlara ve jürilere sundular. Etkinlik boyunca okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz, takımların eşsiz çabalarına, yarışmadaki performanslarına ve tüm akademik yıl boyunca takdir gerektiren davranışlarına verilen “Jüri Ödülü”nü almaya hak kazandılar.

Hisar CS FRC takımımız NoktaParantez’i başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.