Türkiye genelinde uzaktan eğitim programına geçilen 23-29 Mart haftasında Hisar Okulları olarak zenginleştirilmiş içerik ve çeşitlilik sağlayan online ders kaynaklarımız ile uzaktan eğitim sürecini başlattık. Süreç boyunca öğrencilerimiz eğitim ve öğretimlerine farklı platformlar üzerinden devam edecekler:
  • Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm okul olarak G Suite uygulamalarını kullanmaktayız.
  • Derslere ait tüm materyaller, içerikler ve yönergeler Google Drive veya Google Classroom üzerinden öğrencilerimizle paylaşılmaktadır.
  • G Suite uygulamaları öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız için beraber çalışma imkanı sunmaktadır.
  • Video konferans uygulamaları (görüntülü görüşme) için Google Meet kullanılacaktır.

Bu platformların yanı sıra öğrencilerimiz ve velilerimiz Kütüphanemizin sunduğu online kaynaklardan da yararlanabileceklerdir. Ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar Eğitimi Bölümlerimiz hafta içi ve hafta sonları öğrencilerimize destek vermeye devam edecekler. Teknik veya eğitim teknolojileri araçlarının kullanımı konularında destek ve sorularınız için destek@hisarschool.k12.tr adresini kullanarak ilgili bölümlere ulaşabilirsiniz.

Akademik kadromuz, Bilgisayar Eğitimi, Bilgi Teknolojileri Bölümlerimiz ve diğer idari kardolarımız bu süreci titizlikle sürdürmek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürmekteler. Hisar Okullarının uzaktan eğitim yaklaşımını yansıtan Uzaktan Eğitim Politikası için lütfen tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize iyi çalışmalar ve uzaktan eğitim sürecinde başarılar diliyoruz.