Hisar Okulları olarak uzaktan eğitim sürecinde en az öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kadar velilerimizin de desteklenmesi önceliklerimiz arasında yer alıyor. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından bireysel veli görüşmeleri online platformlarda gerçekleştirilmeye devam ederken, gönüllü olan velilerimiz ile online paylaşım grupları da oluşturuluyor. Her okul seviyesindeki velilerimize yönelik farklı başlıklarda ele alınan ve haftada bir gün olarak düzenlenen “Paylaşım Sohbetleri” oturumlarında özellikle kendimizi ve süreci tanıma, pandemi ile birlikte yeni düzendeki duygu ve düşüncelerimizi paylaşma, çocuklarımız ile sağlıklı iletişim, ve meditasyon çalışmaları gibi konulara odaklanılıyor. Paylaşımın iyileştirici gücüne inanarak tüm velilerimizi bu programlara davet ediyoruz.