19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Hisar ailesi üyeleriyle birlikte okulumuzda yaptığımız törenlere benzer şekilde coşkuyla kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hisar Eğitim Vakfı ve okul yöneticilerimizin mesajlarından ve öğrencilerimizin evlerinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan bir kutlama videosu hazırladık. Videomuzun son bölümünde ise sanatçı Evrencan Gündüz’ün, Hisar öğrencileri için özel olarak hazırladığı parçaları dinleyeceğiz.

Tören videomuzu öğrencilerimizle aynı anda 19 Mayıs sabahı saat 10.30’da Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. 19 Mayıs’ı öğrencilerimizle birlikte gün boyunca kutlamak amacıyla gün içerisinde farklı alanlarda atölyeler, söyleşiler ve konserler de düzenledik. 19 Mayıs coşkusunu paylaşmak üzere tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi törenimizi izlemeye ve etkinliklerimize katılmaya bekliyoruz.

Hisar Okulları Youtube Hesabı: